Erwin Ismail kembali dengan Order on the Go

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Beberapa tahun yang lalu, Erwin Ismail persembahkan karyanya bartajuk Kulit on the Go. Membawa penonton pelajari tentang sejarah kulit (leather).

Kali ini, pelakon Dualiti itu telah menulis Order on the Go, berkisarkan kisah abang-abang dan kakak-kakak delivery.

Dalam persembahan ini, Erwin akan menghidupkan kisah-kisah yang diilhamkan oleh wawancaranya bersama penghantar makanan di Singapura.

gambar: Cripsi Photography

Persembahan solo ini memberi penghormatan akan jasa pekerja frontliner yang bekerja keras siang malam, dalam cuaca yang tidak menentu untuk menghantarkan makanan ke rumah anda.

Menarik sekali, Order on the Go adalah persembahan bersiar-siar (roving performance). Ini bermakna penonton akan diajak berjalan-jalan di kawasan Kampong Glam semasa persembahan ini.

Wah, betul-betul mengajak penonton mengalami kehidupan seharian penghantar makanan eh? Shrek 4D experience kat USS pun kalah!

Anda boleh membeli tiket anda di Peatix. Ia akan berlansung pada 16-20 Mac dan 23-27 Mac.

So apa lagi? Ajaklah member Grab, foodpana (cancelledt) dan deliveroo pergi tengok!

Advertisement

One comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s