Segalanya yang anda perlu tahu tentang perkahwinan Aisiqa

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Banyak sangat DM yang sis terima mengenai kehidupan peribadi Aisiqa seolah-olah sis ni PA dia. Tentang nama suami dia lah, bila dia peluk Islam, dia orang apa, bila mereka nikah dan sebagainya. Segalanya terjawab sekiranya anda membaca wawancara Aisiqa bersama Berita Minggu hari ini.

Tapi it’s ok, disebabkan ramai sangat orang yang suka baca tentang pregnancy Sheiryn Aisiqa Sinclair, ini mungkin kali terakhir saya akan menulis tentang isu panas ini yang BROKE THE LOCAL MALAY INTERNET.

Jawapan ini semua berdasarkan artikel Berita Minggu yang boleh anda baca dengan penuh di sini.

Siapakah nama suami Aisiqa? Umur?

Dave Sinclair, 38 tahun. Mix blood gitew Scottish dan Chinese.

Aisiqa berusia 28 tahun.

Dia kerja apa?

Broker dalam sektor kewangan. $$$$$

Islam ke suami dia?

Suami dia peluk agama Islam tahun lepas.

Mana diorang kenal dan berapa lama?

Tanya Aisiqa lah…

Bila mereka bernikah?

Januari tahun ni.

Bila diorang tunang?

2 tahun lepas

Mas kahwin berapa?

Cincin berlian, wang hantaran $50k

Aisiqa nak buat majlis persandingan gah. Berapa gah?

Sepatutnya berlangsung di Santorini, Greece pada Ogos lepas. Kau nak pergi ke? Mampu?

Kenapa Aisiqa tinggal kat hotel Mandarin Oriental?

Rumah sedang diubahsuai untuk kedatangan bayi, so bermastautin di hotel buat sementara. Sis tak pasti hotel mana but MO ke?

Baby boy ke girl?

Hanya Allah saje yang tahu (dan mungkin Aisiqa dan kenalannya).

Kenapa dia rahsiakan perkahwinan dia?

Suka hati la.

Nak tengok lebih lagi tengok je video ni:

Pengkritik Sandiwara

(Gambar: Instagram Aisiqa)

3 comments

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s