“Tak baik cakap kite pondan!” – Roslan Shah

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Dalam sebuah video yang dirakam tiga hari lepas secara suka-suka di Tik Tok, pengacara dan penyanyi setempat, Roslan Shah menafi bahawa dirinya pondan.

Dalam video Tik Tok parodi di akaun @beauty_queen1008 itu, Roslan Shah menepis dan menafi segala tuduhan yang menyatakan dirinya ‘pondan’.

Tak baik cakap kita pondan. Cantik-cantik baju ni pun cakap kita pondan.

Sungguh kelakar melihat gelagat Roslan Shah dalam video jenaka ini!

Nampak ke kita pondan? Kau pondan? Mane pondan? Mane pondan? Mane pondan? KAU YANG PONDAN!

Ah kan, panggil orang pondan lagi dah kenek marah! Padan muka.

Lagipun, video ni sekadar suka-suka. Ia tidak membuktikan apa-apa!

Korang semua rindu akan nyanyian dan pengacaraan Roslan Shah tak?

.

Kalau rindu, boleh lah follow Roslan Shah di Tik Tok, @realroslanshah!

Ingat ye, jangan sesuka hati panggil orang pondan atau slur-slur yang lain. Tak bagus!

Pengkritik Sandiwara

(gambar header: Tik Tok @beautyqueen_1008)

Ikuti kami di Telegram!

.
Subskrib YouTube kami!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s