Produk langsing Ifa Raziah punyai bahan terlarang

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

BERITAmediacorp melaporkan bahawa dua produk langsing mengandungi bahan terlarang, sibutramine, menurut HSA.

.

Salah satu daripada produk itu ialah Serifa Beauty Solidmolid, milik selebriti terkenal Malaysia, Ifa Raziah.

Produk lagi satu yang dilapor mempunyai bahan terlarang ialah LKS Coffee. Kededua produk merupakan produk pelangsingan, lapor BERITAmediacorp. Pengguna yang telah mengambil produk-produk ini mengalami kesan buruk.


Ikuti kami di Telegram!


Kalau korang tahu lebih maklumat tentang produk ini/produk terlarang, bilang HSA tau! And please jangan terpedaya dengan produk yang cakap diorang ‘bakar lemak’. Hais!!! Kalau korang antara yang menjual produk terlarang di Carousell atau FB atau mana-mana, HSA dah suruh henti segera! Kalau tak, 2 tahun penjara atau denda $10,000!

Kelakarnya, nama produk SOLIDMOLID tu dah red flag besar tau tapi korang masih ah!!! Jangan dengar cakap selebriti ni semua pls!!!

Also Ifa Raziah? Dia masih relevan ke…

.


Hahahaha hais apa lah selebriti sekarang nak cepat dapat $$$ tapi bahayakan pengguna!!

Pengkritik Sandiwara

(Gambar header: Instagram Ifa Raziah)

One comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s