Cef Bob ingin kerja untuk Ryan NOC

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Nampaknya drama Sylvia Chan dari NOC (Night Owl Cinematics) semakin merebak dengan tuduhan yang semakin berpusu-pusu dilontarkan kepadanya!

Malam semalam, sebuah lelaman blog berjudul endthesilencee.blogspot.com telah muncul dengan bukti dan tuduhan lebih menyengat.

Dalam kehangatan itu, akaun Instagram yang memulakan pendedahan ini, @sgcickenrice, turut mengongsi babak-babak artikel tersebut.

Siaran yang menunjukkan mesyuarat Zoom kakitngan NOC itu meraih lebih 12,000 sukaan dan lebih 500 komen. Salah satunya adalah personaliti TikTok setempat, Cef Bob.

Cef Bob menulis bahawa Ryan Tan (pengasas bersama NOC dan bekas suami Sylvia) adalah seorang majikan di mana dia sanggup berkorban nyawa. Sekiranya ada lobang, dia ingin bekhidmat demi Ryan.

Wow! Jadi cef peribadi ke? Mungkin boleh buat Foodking x Chef Bob. Mesti meletop kan kalau Foodking bawak Cef Bob menjelajah satu Singapura untuk mencuba makanan halal?

Walau bagaimanapun, kami berharap drama ini akan terbongkar secara meluas agar semua pihak akan mendapat keadilan yang mereka inginkan selama ini.

Korang dah tengok belum video… tu? Taccod Min tengok. Entah ye entah tidak…

Sebelum ini, bakat di bawah naungan NOC, Aiman, bersenyap dari IG buat seketika apabila saga ini mula berlaku.

– Pengkritik Sandiwara

(gambar header: Instagram Chef Bob dan Ryan)

Advertisement

One comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s