Ikah Jamil buka gerai mookata halal

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Personaliti popular, Ikah Jamil baru-baru ini mengumumkan bahawa beliau bakal membuka sebuah gerai mookata yang menjual BBQ dan steamboat ala Thai!

Terletak di City Plaza, kedainya yang diberi nama JOM Chic-kata bakal dibuka 1 Disember kelak.

Bertulis di IGnya, finalis SG Mania 3 itu berkata beliau rasa seronok dan juga gementar untuk berkongsi usaha baru beliau ini.

Selain itu, beliau juga mengendalikan perniagaan Kream, yang menjual Coney Dog lazat beraneka perisa!

Hmm… min pun suka mookata chickata tau! Favourite min yang Sedap Thai tu sebab sos dia sedap. Yang lagi satu kat Jurong tu tapi dah tutup… sampai dimarahi oleh seorang pempengaruh sampai dia cakap F word tau!

Korang semua eksaited tak nak pergi chickata Ikah Jamil ni? Tak sabar nak tengok menu dan harganya!

– Pengkritik Sandiwara

(gambar header: Instagram Ikah Jamil & JOM Chic-kata)

One comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s