Lydia Izzati selamat lahirkan anak lelaki pertama

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Emir Ilyas. Itulah nama diberi kepada anak lelaki pertama Lydia Izzati dan suami, Zaki Affandi.

Dalam video Instagram yang dikongsi pasangan itu awal malam tadi, mereka telah mendedahkan nama anak kedua mereka.

Bukan itu saja, dalam kapsyennya, mereka menganggap kelahiran Emir sebagai anugerah ulang tahun ke-4 mereka.

Video itu juga menunjukkan ringkasan Lydia Izzati melalui perjalanan melahirkan anak keduanya di Thomson Medical Centre.

Emir Ilyas dilahirkan semalam, pada 10 Disember 2021, pada jam 7.16 malam.

Tak sabar nak tengok gambar-gambar comel baby Emir!

Eliya Izara mesti seronok dah dapat adik, kan?

Tengok tu, dah bersiap sedia jadi kakak.

Tahniah sekali lagi kepada Lydia Izzati sekeluarga, semoga bahagia selalu!

– Pengkritik Sandiwara

(gambar header: Instagram Lydia Izzati // Zaki Affandi)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s