Shah Iskandar ingin uji pasaran OnlyFans

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Terkejut bila terbaca tajuk siaran ni? Samelah kite.

Tapi itulah yang ditulis pelakon asal Singapura itu di Instagramnya baru-baru ini.

Menurut Instagram Shah Iskandar, dia ingin “test market ‘OnlyFans'” sambil mengongsi gambar memakai pakaian latihan jasmani ketat lagi seksi, menampakkan raut bentuk permata keluarganya.

Siaran Instagram bapa seorang anak itu mencapai lebih 5,000 sukaan, dan ruang komen telah pun dinyahaktifkan.

Tapi, apa yang pelakon itu cuba sampaikan adalah kepentingan bersukan. Maklumlah, musim PKP, ramai yang terperap di rumah. Buat warga Singapura pula, dalam Fasa Kedua, ramai yang duduk di rumah, jadi rajin-rajinlah ringankan tulang dan bersenam!

Tapi sekiranya Shah Iskandar betul-betul nak ‘test market’… Min rasa dia dah fail test tu kot! Lagipun, ramai retis Singapura dan Malaysia ada video di Twitter tersebar, free lagi so mungkin boleh ada kandungan percuma? Harap maklum!

Tapi Min faham, masa-masa darurat ni, apa saja yang harus kita lakukan demi mencari sesuap nasi buat keluarga, kan?

Takde komen la…

Pengkritik Sandiwara

(gambar header: Instagram Shah Iskandar)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s