Hans Ashrie lancar saluran YouTube!

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Setelah berbulan warganet menunggu kandungan dalam talian oleh bekas DJ Ria yang kacak dan hitam manis ini, Hans Ashrie akhirnya memuatnaikkan trailer di saluran YouTubenya!

Diberi nama ‘Hans Pening’ (happenings, urgh creative minds), sis rasa ia merupakan tajuk bagi sesebuah segmen bagi antara rancangannya di saluran YouTube Hans Ashrie ini!

Dalam video 90 saat ini, Hans mengajak orang ramai untuk melanggan salurannya dan berkata bahawa beliau akan menyajikan pelbagai kandungan dalam saluran ini! Wow, kami sungguh tak sabar nak lihat kandungan hasil Hans serta kreativitinya yang tidak akan dikawal oleh syarikat besar. Gitew!

Namun begitu, persoalan mengapa Hans meninggalkan Ria masih menjadi tanda tanya. Sama ada beliau akan menjelaskan mengapa beliau tinggalkan dunia Radio… entahlah sis! We’re waiting!

Tapi tu lah… apa terjadi kepada GerekTV? Kenapa dah takde video baru?

Bukan ke Hans baru join sebagai salah satu hos? Wirda Elliesa pun kan!!!! Dah dua bulan takde episod baru…

Whatever it is, kami harap YouTube Hans sukses! Tak sabar nak tonton kandungan mantap daripada local talents only!!! Korang dah sabskraib belum?

Pengkritik Sandiwara

(Gambar: YouTube Hans Ashrie)

2 comments

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s