Aliff Aziz bebas, yang dulu tiada lagi

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Sungguh pantas dua minggu berlalu, kan? Penyanyi dan pelakon Aliff Aziz sudah pun bebas dari penjara. Ini diumumkan di Instagramnya secara tidak rasmi dengan siaran IG story dengan kalimat ‘Alhamdulillah’.

Alhamdulillah

Bertulis di IGnya, Aliff berkata, “Saya bersyukur untuk menyatakan tiada kesal, yang lama telah tiada dan sudah pergi.”

Mujur Aliff sudah berubah, insyaAllah tiada lagi mess yang akan Aliff buat selepas ini.

Tapi, pada masa yang sama, ini bukan kali pertama Aliff gunakan nama tuhan setiap kali dia bebas daripada sesebuah masalah. Bak kata pepatah, only time will tell.

Harap-harap dua minggu di lokap telah beri ilham kepada pemenang Anugerah itu untuk menghasilkan album baru. Kami mendoakan yang terbaik buatnya!

Tak sabar nak tengok IG Live Bella Astillah dengan Aliff tak lama lagi! Kesian kenek tunggu 31 Disember untuk berjumpa secara fizikal sebab sempadan Malaysia dan Singapura tutup dek Covid-19. Tu pun kalau Covid dah reda!

– Pengkritik Sandiwara

(Gambar header: Instagram Aliff Aziz)

One comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s