Eka Mairina bukak bisnes Bakmie

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Nampaknya, ada lagi satu pemenang Anugerah telah menjadi usahawan dari rumah!

Eka Mairina, juara Anugerah 2003 itu telah mengumumkan di Instagramnya bahawa dia telah mulakan perniagaan Bakmie.

.

Halaman Fesbuk MyIndoCook juga telah ditubuhkan pada Sabtu lepas, 30 Mei, untuk mempromosikan Bakmie Ayam Pangsit yang dijualnya.

Bukan setakat menjual masakannya saja, finalis SG Mania 2019 itu juga tidak lokek mengongsi resepi!

Wah, sungguh murah hati ya Eka Mairina ni? Alhamdullilah!

Selain Bakmie, terdapat juga Ayam Betutu!

.

Menurut siaran Fesbuk ini, masa yang diperlukan untuk menyiapkan juadah ini mengambil masa sekurang-kurangnya dua hari kerana perlu diperap selama satu hari. Dan rasanya tidak menghampakan! Tahap kepedasan juga boleh ditukar ikut citarasa pelanggan.

Diva yang terkenal dengan lagu LA DIDA DIDA itu sempat berjenaka bahawa hidangan ini akan membawa anda terus ke Bali tanpa paspor anda! Eh boleh gitew?

Secara terus terang, saya rindu makan bakmie and tbh memang takde tempat lain yang jual bakmie kan????

.

Dah lah JTown takde island-wide delivery!!!!

Semoga perniagaan Eka akan terus maju, yeah? Ok jom order!!!

Oh yes, kalau anda tak ikut Eka di Instagram, you are missing out! Her content amat wholesome dan lucu banget! Geli hati melihat gelagatnya yang sering shopping online (dan menyesal kemudian) serta cara Eka mendidik anak-anaknya!

Pengkritik Sandiwara

(Gambar header: MyIndoCook FB/ Suria YouTube)

One comment

Tinggalkan Jawapan kepada Rozita Hussin bolot pelakon terbaik Pesta Perdana 2021, Raksasa menang besar – Pengkritik Sandiwara Batal balasan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s