Hilang Kasih Di Sarajevo: Episod 4

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Sudah episod ke-4 dan apakah perkembangan drama blockbuster ini?

Ramona kecelakaan dan keretanya hancur berkecai! Walaupun begitu, anak dalam kandungannya terselamat tapi dia ingin merahsiakan perkara itu daripada suaminya. Dia pun memberitahu doktor untuk tidak memberitahu Rahman perkara ini.

Setelah mendengar ceramah sentap daripada penumpangnya, ibu Rahimah menasihati Rahimah agar tidak memisahkan Alia daripada ayahnya. Wow, kesan menjadi pemandu Grab/Gojek!

Keesokan harinya, Rahimah membuat vlog bersama anaknya tetapi tidak mendapat views…

Ada projek di Bosnia tapi Rahman nak rejek. Ramona pun nak pergi tapi suami dia taknak. Pastu throwback to their wedding day la apa la kahwin bukan sebab cinta tapi matchmaking lol ok.

Malam sebelum discharge, kandungan Ramona gugur. Nasib!

Secara terus terang, episod 4 ni macam fluff. Tiada yang baru cuma mungkin Rahman akan ke Bosnia untuk mencari ilham/buat kerja. Tu je???? Ok.

Tahukah anda bahawa episod 5-7 Hilang Kasih di Sarajevo telah leak??? Sempena cuti panjang Tahun Baru Cina, ayuh tonton bersama-sama!

– Pengkritik Sandiwara

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s