Previu: Lion King

Salam roar, para pembaca setiaku!

Kalau korang belum beli tiket untuk muzikal Lion King yang akan datang ke Marina Bay Sands, saya tak tahu apa nak cakap.

Untuk kali kedua, muzikal TERHEBAT di dunia: Disney’s Lion King akan ke Singapura. Anda tidak mahu lepaskan peluang ini!

Saya menulis ini untuk rant je ah.

Sebab haritu, saya cuba beli tiket. Dan saya ada Singtel diskaun. So saya gunakanlah diskaun code saya. Saya ingin beli Cat B, centre seat tapi tak boleh (kerana website ticket pilihkan tempat duduk)… Saya irritated dan telefon MBS. MBS kata mungkin centre seats dah sold out. But no, lelaman Sistic menunjukkan bahawa centre seats masih kosong.

Setelah pegawai MBS selidik, saya diberitahu bahawa diskaun Singtel dikhaskan untuk tempat duduk di tepi-tepi sahaja. BOOOOOOOOOOOOOOOOO! Apa sak.

So, jika anda inginkan diskaun untuk tiket-tiket ke The Lion King, anda boleh klik link di sini dan gunakan kod promo SIMBA15.

Saya kurang pasti sama ada kod itu eksklusif ataupun tidak but yall can try sebab saya tak guna pun kod itu.

Itu sahaja!

– Pengkritik Sandiwara

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s