Salam sejahtera, para pembaca setiaku!
Cinta jarak jauh mungkin menjadi satu cabaran buat ramai pasangan. Namun, dengan teknologi masa kini, cinta jarak jauh mampu memperkukuhkan lagi perhubungan sepasang suami isteri!
Itulah yang dilakukan pasangan selebriti dua negara, Aliff Aziz dan Bella Astillah, yang sering menggunakan teknologi dan socmed untuk mengeratkan lagi perhubungan mereka.
Baru saja beberapa minit tadi, Aliff mengongsi di IG Storynya bahawa Bella telah menghantarkan voice note atau mesej suara kepada Aliff.
diambil daripada IG Aliff Aziz
Menulis di IGnya, Aliff berkata bahawa lagu Jangan Menyerah nyanyian asal D’Masiv yang didendangkan Bella merupakan sebuah hadiah sebagai motivasi sebelum Aliff ke mahkamah hari ini.
Amboi… sweetnya! Semoga kes Aliff dipermudahkan. Amin!
KEMAS KINI
Menurut laporan The Straits Times, Aliff Aziz dipenjara dua minggu dan dikenakan denda $500 akibat mencuri dan tuduhan tidak berkenaan, di mana dia berkelakuan tidak terkawal.
– Pengkritik Sandiwara
(Gambar header: YouTube Universal Music Malaysia)
[…] apabila Aliff sudah dibebaskan dari penjara dan sempadan dah buka kelak, mereka sekeluarga dapat bersatu […]
LikeLike