Hilang Kasih Di Sarajevo: Episod 12 & 13

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Ok, untuk menutup tirai ye…

Secara terus terang drama ini is basic af dan pernah kita lihat.

Seorang anak yang mencari-cari bapa kandung untuk mewalikannya blah blah, cuma yang menarik tentang drama ini adalah, perpisahan berlaku di tahap antarabangsa. Kalau tak, it’s really drama membosankan sebab dah berkali-kali tonton. Abeh in the end pun happy ending je, meh.

Lagipun, pada pendapat saya, kisah antara Rahimah dan suaminya tu lebih menonjol daripada kisah utama! Mungkin kerana lebih relevan dan exciting! Pasal hak anak dan cerai-berai ni kan, sinonim sangat dengan masyarakat Melayu.

So much for a blockbuster drama. Tiada kelainan pun.

– Pengkritik Sandiwara

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s