Tahniah Suria!

Salam sejahtera wahai pembacaku. Inilah blog postku yang ke 50. Terima kasih kepada anda yang sentiasa menyokong diri saya ini yang sememangnya memerlukan perhatian mental. Blog ini telah mendapat lebih daripada 3000 views. Syabas kepada diri anda dan diri saya!

Tahniah kepada Suria kerana tetap menjadi saluran Melayu nombor 1 di Singapura. Di sini, kita dapat lihat bahawa Suria sedang menjilat lobang pantat dirinya. Sudah terang Suria semestinya harus menjadi saluran Melayu setempat yang nombor satu bukan? Ini kerana Suria merupakan satu-satunya saluran Melayu yang percuma aka free-to-air channel. Kalau dah percuma, namun mereka bukan saluran Melayu pilihan masyarakat… Tu dah jadi satu masalah kan? Takkan Sensai/Astro pulak nak rebut gelaran tu eh. Itu kan harus dibayar. So… Secara logik, Suria memang nombor satu la eh. Tidak boleh dinafikan bahawa peningkatan jumlah penonton merupakan satu kejayaan besar. Mungkin kerana drama-drama yang kini semakin relevan dan menarik?

Saya harap juga ini akan menyebabkan Suria untuk menerbit lebih banyak rancangan menarik dan bermanfaat. Semoga Suria terus bersinar bak cahaya nur yang panas bak jahannam.

– Pengkritik Sandiwara

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s