Kisah Tok Kadi: Episod 8

Salam sejahtera, para pembaca setiaku!

Episod 8 #KTK2 yang ditayangkan Rabu lalu menggalakkan poligami. Apa kata anda? Kata saya, MENRTRASH!

IMG_1523

Shahrul mengajak Mai pergi jenguk-jenguk rumah.

IMG_1524

Pasangan minggu ini, Abang Ejen Dadah dan Kakak Kek. Tapi diorang dah kahwin… Hmmm..?

IMG_1525

Masih ah dengan pakwe idaman dia… Bagus eh dia tak putus asa.

IMG_1526

Diorang berbual pasal siapa?

IMG_1527

Abang Ejen Dadah ada skandal????

IMG_1528

RESIST!

Kakak Kek sama kelas dengan bakal madu!

IMG_1531

Kalau dah gian..?

IMG_1544

Isa memberi petua bagaimana untuk menunjuk kepada Riyan bahawa dia suami Mai. Like gambar-gambar Riyan di IG. Hahahaha.

IMG_1532

Ayah Mai ternampak risalah EC di pejabat Mai. Kecik hatinya mendapat tahu bahawa Shahrul dan Mai ingin rumah sendiri.

IMG_1533

LOL gila. Kau nak kongkong sampai bila?

IMG_1546

Kata-kata hikmah dan perangsang untuk menjadi madu.

IMG_1534

Biarlah diorang nak rumah sendiri urgh.

IMG_1547

LOL sure Jane.

IMG_1535

aka sex kuat-kuat.

IMG_1536

Sesi ceramah untuk ibu dan ayah Mai.

IMG_1537

Sesi maaf-bermaafan.

IMG_1538

Kakak Kek ingin berikan but kepada suami tapi sebenarnya harini takde latihan bola pun. Tengah berasmaradana lattew…

Suka lattew Mai sanggup kongsi pejabat dengan Mak Andam mentel. Agar si Riyan tak kacau/singgah pejabat  Mai sesuka hati lagi.

IMG_1539

Gila.

Kenapa eh? Tak boleh dapat zuriat je nak kahwin lain. Entah2 salah si suami. Kau tengok dia, kering semacam. Kau rasa dia ada benih yang bertenaga ke? FIKIRLAH OTAK. Lagipun, si isteri yang nak sangat anak. Si suami macam tak kisah pun. Check2, si suami yang nak kahwin lagi. Pelik episod ni.

IMG_1552

Mereka berterima kasih kepada makcik kepo kerana menasihati ibu dan ayah Mai.

IMG_1540

Jual mahal. Menyampah. Ni la orang-orag alim. Terlalu fikir mereka sedarjat lebih atas,

IMG_1541

Riyan termuncul lagi ke pejabat Mai. Nasib Mai ajak berborak di luar pejabat!

IMG_1542

Cemburu lattew.

Episod yang kurang realistik.

IMG_1555

Ok, sis.

Maaf ye abang-abang di luar sana yang menonton episod ini. Kalau nak kahwin lagi satu, jangan harapkan macam ini untuk berlaku. Kemungkinan besar tak akan berlaku melainkan kau gaji sejuta sebulan.

IMG_1556

LOL.

IMG_1557

Video viral Siti kemalangan jalan raya.

YES SITI MATI YES sebab dia tak relevan lagi!

– Pengkritik Sandiwara

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s